Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Global Market e.v.
Cím:
1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 6. ép.: B em.: 2/24.
Személyes átvétel itt:
Nincs személyes átvételi lehetőség
Telefon:
Áruház neve:
Global Market
Adószám:
56857410-2-42
EU adószám:
HU56857410
Kapcsolattartó neve:
Global Market
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36301133087
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 500 Ft
Szállítás
PostaPont
postapont
Ezen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta fiókjaiba, MOL, és Coop pontokra, vagy csomagautomatába kérheti a csomag kiszállítását, amelyet a feladást követő akár 2. munkanapon átvehet.

- Áruházunk feladáskor E-mail értesítőt küld, a rendelésnél megadott E-mail címre.
- A Postapontra érkezést követően, a csomag beérkezéséről E-mail, és SMS értesítést a Magyar Posta fogja küldeni.

A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük olyan telefonszámot, ill. e-mail címet adjon meg, amin elérhető, ahol a futár vagy az ügyfélszolgálatunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Elsősorban az Ön érdeke tehát, hogy létező és valós elérhetőségeket adjon meg!

Kérjük házhozszállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.Amennyiben sérült csomag érkezne Önhöz, vagy a kézbestéssel kapcsolatban reklamációval élne, akkor azt a linken teheti meg: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/panasz
A küldemények maximális tömege 20 kg.
25. 000 Ft-tól ingyenes szállítás!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 390 Ft
15 000  Ft
50 000  Ft
ingyenes
MPL futárszolgálat
mpl
Ezen szállítási mód segítségével Ön a MPL futárszolgálattal kérheti a csomag kiszállítását, amelyet a feladást követő akár 2. munkanapon átvehet, a rendelésnél megadott címen. Terméklapon minden esetben megadjuk a várható szállítási időt!

- Feladás napján áruházunk a rendelésnél megadott e-mail címre értesítőt küld, hogy megrendelését csomagoltuk, és átadtuk szállításra.

- Az MPL futárszolgálat a feladás napján a rendelésnél megadott elérhetőségekre értesítőt küld várható kézbesítés napjáról, idejéről, a küldemény értékéről, a küldemény csomagszámáról, ügyfélszolgálatuk elérhetőségről.

- Kézbesítés napján a rendelésnél megadott telefonos elérhetőségen a futár kézbesítés előtt felveszi Önnel a kapcsolatot a pontos időpont egyeztetése céljából. Amennyiben nem lenne megfelelő az időpont, akkor újabb időpontot tudd egyeztetni a futárral.

Kérjük, átvételnél a csomag sértetlenségét a futár előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát a csomagoláson, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben sérült csomag érkezne Önhöz, vagy a kézbestéssel kapcsolatban reklamációval élne, akkor azt a linken teheti meg: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/panasz

A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük, figyelmesen töltse ki a megrendelő űrlapot, a megfelelő rublikákba, megfelelő adatok kerüljenek. Olyan telefonszámot, ill. e-mail címet adjon meg, amin elérhető, ahol a futár vagy az ügyfélszolgálatunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Elsősorban az Ön érdeke tehát, hogy létező és valós elérhetőségeket adjon meg!
25. 000 Ft-tól ingyenes szállítás!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 590 Ft
15 000  Ft
50 000  Ft
ingyenes
Fizetés
Utánvéttel
A megrendelés végösszegét átvételkor készpénzzel, vagy bankkártyával egyenleítheti ki a futárnál.
Banki előre utalással
Megrendelés beérkezése után, a megrendelésnél megadott e-mail címre küldjük az utalási adatokat.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!