Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
MultiShop s.r.o.
Cím:
98601 Fiľakovské Kováče, Kurtáň 222
Személyes átvétel itt:
Nincs személyes átvételi lehetőség
Telefon:
+36301619156
Áruház neve:
Global Market
Adószám:
SK2120823892
EU adószám:
SK2120823892
Cégjegyzék szám:
51879433
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Banská Bystrica
Nyilvántartásba vétel dátuma:
14.08.2018
Kapcsolattartó neve:
MultiShop
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36301619156
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] globalmarket.hu
A minimum rendelés összege Bruttó 1 500 Ft!
Szállítás
GLS futárszolgálat
gls
Ezen szállítási mód segítségével Ön a GLS futárszolgálattal kérheti a csomag kiszállítását, amelyet a rendelést követő akár 2. munkanapon átvehet, a rendelésnél megadott címen. A készleten lévő termékek a megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül teljesíthetők. Terméklapon minden esetben megadjuk a várható szállítási időt!

- Feladás napján áruházunk a rendelésnél megadott e-mail címre értesítőt küld, hogy megrendelését csomagoltuk, és átadtuk szállításra.

- A GLS futárszolgálat a feladás napján a rendelésnél megadott elérhetőségekre értesítőt küld várható kézbesítés napjáról, idejéről, a küldemény értékéről, a küldemény csomagszámáról, ügyfélszolgálatuk elérhetőségről.

- Kézbesítés napján a rendelésnél megadott telefonos elérhetőségen a futár kézbesítés előtt felveszi Önnel a kapcsolatot a pontos időpont egyeztetése céljából. Amennyiben nem lenne megfelelő az időpont, akkor újabb időpontot tudd egyeztetni a futárral.

Kérjük, átvételnél a csomag sértetlenségét a futár előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát a csomagoláson, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben sérült csomag érkezne Önhöz, vagy a kézbestéssel kapcsolatban reklamációval élne, akkor azt a linken teheti meg a GLS futárszolgálatnál: https://gls-group.eu/HU/hu/gls-reklamacio
Bővebb információ a csomag kézbesítésével kapcsolatban: https://gls-group.eu/HU/hu/gyik-cimzettek-szamara

A kellemetlenségek elkerülése végett kérjük, figyelmesen töltse ki a megrendelő űrlapot, a megfelelő rublikákba, megfelelő adatok kerüljenek. Olyan telefonszámot, ill. e-mail címet adjon meg, amin elérhető, ahol a futár vagy az ügyfélszolgálatunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. Elsősorban az Ön érdeke tehát, hogy létező és valós elérhetőségeket adjon meg!
25. 000 Ft-tól ingyenes szállítás!
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 290 Ft
25 000  Ft
50 000  Ft
Ingyenes!
Fizetés
Utánvéttel
A megrendelés végösszegét átvételkor készpénzzel, vagy bankkártyával egyenleítheti ki a futárnál.
Banki előre utalással
Megrendelés beérkezése után, a megrendelésnél megadott e-mail címre küldjük az utalási adatokat.
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet